Dobrá zpráva, pokračování survival akce Dying Light žije. Polská společnost Techland dnes do světa vyslala zprávu, že se s námi 17. 3. podělí o nové informace z vývoje. Konkrétní čas zveřejněn nebyl, stejně tak chybí informace o tom, co můžeme přesně čekat i kde to čekat.

O Dying Light 2 jsme naposledy oficiálně slyšeli před více než rokem. Od té doby se o hře množí spousta negativních spekulací. Mimo jiné zaměstnanci nejsou spokojeni s vedením. V Techlandu má panovat nepříjemná atmosféra a vedení údajně postrádá plán.

Přečtěte si také: Vývoj Dying Light 2 ohrožen. Zaměstnanci nejsou spokojeni s vedením

Dying Light 2 se očekává v letošním roce. Hra byla dříve oznámena pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Je ale více než pravděpodobné, že zasáhne také PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Po špatném výkonu Cyberpunku 2077 od CD Projektu RED převládají názory, aby Techland vynechal minulou generaci konzolí. To se ale polskému studiu zřejmě chtít nebude, když právě na PS4 a Xboxu One je největší základna hráčů.

Gameplay záběry z roku 2019

Připomeňme, že před necelými dvěma měsíci český obchod Xzone předčasně zveřejnil obrázek sběratelské edice Dying Light 2. Její součástí je samozřejmě hra, mapa s tajnými lokacemi, UV svítilna, US nálepky, limitovaná figurka, artbook a steelbook. To vše bude zabaleno ve sběratelském boxu.

V popisku měla být uvedena podpora ray-tracingu, pravděpodobně pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S a využití programu Smart Delivery - to je systém, který vám zaručí, že si Xbox One verzi zahrajete na Xboxu Series X/S. To samé by mělo být i u PS4 verze, abyste si ji mohli zahrát a PS5.

U PC verze sběratelské edice byla cena 5 555 Kč.