Po více než roce ticha promluvil Techland o Dying Light 2. Fanoušci očekávali nové informace o pokračování oblíbené akce se zombíky. Nakonec jsme byli pouze ujištěni, že hra vyjde v letošním roce. Přesné datum stále neznáme.

Video zveřejněné včera večer není moc důležité. Na jeho začátku se členové polského studia věnují tweetům od nedočkavých fanoušků. Nové informace k nám mají dorazit v nadcházejících měsících. Místo nových detailů se alespoň můžeme podívat na krátké úryvky a rychlý sestřih. K vidění je zdevastované město, nové druhy některých zombíků a lidské frakce, které se v tomhle pekle snaží přežít.

Dying Light 2 bylo odhaleno v roce 2018 a naposledy jsme ho viděli během E3 2019. Od té doby projekt přišel o řadu klíčových vývojářů a na začátku loňského roku byl odložen na neurčito. Nedávno se objevily znepokojivé zprávy od některých současných i bývalých zaměstnanců Techlandu. Ti mluvili o toxických pracovních podmínkách a špatnému vedení vývoje. Techland před pár dny přiznal, že Dying Light 2 oznámil příliš brzy.

Dying Light 2 je oficiálně ve vývoji pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. O PlayStation 5 a Xbox Series X/S verzích studio mlčí.

Přečtěte si také: Vývoj Dying Light 2 ohrožen. Zaměstnanci nejsou spokojeni s vedením