V polském Techlandu se poslední týdny věnovali nejen opravě chyb a problémů hry Dying Light 2: Stay Human, ale také přípravě prvního dodatečného balíčku, které je počátkem slibované pětileté podpory.

Bezplatný Authority Pack je rozdělen na tři části. V první, která právě vyšla, najdeme sadu oblečení. Ta se skládá z bundy, kapsáčů a kotníkových bot. Když získáte všechny tři části DLC, budete mít kompletní outfit a unikátní obouruční kladivo.

„Opět vnes do Města zákon a pořádek a zajisti, aby všichni dodržovali pravidla – pomůže ti v tom balíček Authority, který se skládá ze tří částí v bezplatných DLC. Nasbírej je všechny a získej kompletní outfit a unikátní kladivo,“ píše Techland.

Obsah první části:

  • Zastrašující bunda – Obleč si tuhle bundu a jdi bojovat za spravedlnost!
  • Zastrašující kapsáče – Je v nich místo na všechno, co potřebuješ k prosazování zákona.
  • Zastrašující kotníkové boty – V těchto unikátních kotníkových botách se můžeš postavit za to, co je správné.

Zbývající dvě části Authority Packu budou vydány později. Druhá (16. 2.) zahrne čepici, rukavice a brýle, zatímco třetí (18. 2.) slibovanou zbraň. Každý předmět poskytne čtyřprocentní bonusovou odolnost vůči poškození od lidských nepřátel a zkompletování celé sady přináší další šestiprocentní bonus.

Příští týden dorazí druhé DLC zaměřené na frakce. Půjde o balíček Ronin, který obsáhne meč (nebo spíše katanu?) a oblečení, s nímž se budete potulovat ulicemi jako „samuraj bez pána“.

V březnu pak dorazí nové výzvy a v dubnu události zaměřené na infikované mutace. Za peníze budou pouze příběhové balíčky, zatímco výzvy, vybavení a speciální akce spojené s novými mutacemi mezi nakaženými budou zdarma. Více jsme o podpoře Dying Light 2 napsali zde.