Jsou tomu již 4 roky co vyšel první díl zombie akce Dying Light od Techland a stále vídáme nové aktualizace. To rozhodně není v dnešním herním průmyslu standart a jak jsme se nově dozvěděli, tak vývojáři u toho kroku chtějí zůstat i u druhého dílu. Slibují, že u něj budou stejně aktivní, ne-li ještě víc. 

Hlavní herní designer Tymon Smektala se ohledně další podpory vyjádřil víc jak kladně a jak sám řekl, tak si je vědom, že spousta lidí bude na připravované updaty čekat a taky se díky nim budou do hry rádi vracet. To samé platí o plánovaných DLC. Proto prý máme jeho slovo, že to bude stejně jak u jedničky. 

Těšit se můžeme na nový a nevídaný příběh, kde každé vaše rozhodnutí bude mít také svůj následek. Svět bude  rovněž zcela unikátní a opět toho má být mnoho co budete moci jako hráči prozkoumat. A to navíc v překrásném grafickém kabátku a podporou 4K, která podle prvních ukázek hry vypadá úchvatně. No změn bude požehnaně a to i co se týče nových zbraní a nových druhů zombie.

Kdy se můžeme na druhý díl těšit nám ještě není přesně známo, ale v kalendáři si můžete zaškrtnout jaro 2020. Hra vyjde na PC, Playstation 4 a Xbox One. Techland taktéž potvrdil, že hra se v budoucnu dostane i na nové generace konzolí. První díl měl hned v prvním týdnu 1,2 milionu prodaných kopií, tak uvidíme jestli se druhému dílu povede lépe.