V pondělí nad ránem se na YouTube objevila půlhodina gameplay záběrů z Assassin's Creed Valhalla, které předčasně unikly. Ubisoft se od té doby snaží smazat nahrávku z internetu, ale hráčům se vždy podaří ji znovu nahrát na YouTube, případně jiné stránky. Aby toho nebylo málo, tak má francouzská společnost další problém.

Tím je další video. To tentokrát ukazuje sedmiminutovou bitvu s jedním z bossů v uzavřené aréně. Bitva připomíná souboje s bossy v Origins a měření sil s různými mýty v Odyssey. I ve srovnání s nimi ale obsahuje více fantasy prvků a nutí hráče, aby se vyhýbal útokům nepřítele, předvídal jeho další kroky, kombinoval zbraně a vyčkával na protiútok. Alespoň takto je prezentován souboj s Cordelií.

Přečtěte si také: Kreativní ředitel Assassin's Creed: Valhalla odstupuje z důvodu nevěry a Insomniac Games reagují na obvinění

Grafickou kvalitu Assassin's Creed Valhalla z uniklých materiálů bychom ještě nesoudili, ale každý si můžete udělat obrázek o náplni hry a soubojích, které ho budou čekat. Je více než jasné, že každému se tento styl hry zamlouvat nebude. Přece jen, vývojáři se minimálně u tohoto souboje hodně odklonili od toho, co má komunita na sérii tolik ráda.

Dáte Assassin's Creed Valhalla šanci? Vikingské dobrodružství dorazí koncem letošního roku na PC, PlayStation 4, PS5, Xbox One a Xbox Series X. Bohužel ve hře nebudou české titulky.