Druhá sezóna nečekaného nezávislého hitu Fall Guys: Ultimate Knockout je ve znamení středověku. Vývojáři ze studia Mediatonic start druhé sezóny naplánovali na 8. 10. letošního roku a na zahájení lákají novým trailerem.

Battle Pass druhé sezóny se nese v duchu středověkých rytířů, draků, princezen a dalších tematických věcí. Jelikož je říjen/október spojen s Halloweenem, tak i ve Fall Guys se můžete těšit na různé strašidelné kostýmy, například dojde na kostým čarodějnice.

Tím hlavním je ale řada nových scénářů, včetně překážkových drah, týmových závodů, testů agility a aktivit, které otestují nejen vaše reflexe. V doprovodném videu si můžete všimnout, že zápasy budou komplikovanější než v první sezóně. V některých úrovních totiž najdete pohyblivé prvky, které výrazně promluví do pořadí. Soutěžení mezi hráči by tak mělo být ještě zajímavější.

Hra Fall Guys: Ultimate Knockout je dostupná na PC a PlayStationu 4. Pokud si myslíte, že hrajete za roztomilé postavičky, tak jste ještě neviděli jejich anatomii.