Autoři Dead by Daylight ze studia Behaviour Interactive představili hru Meet Your Maker, kterou lze popsat jako kombinaci střílečky Doom a kreativního a budovatelského Minecraftu. Jde o postapokalyptickou střílečku z pohledu první osoby, v níž budou úrovně vytvářet sami hráči. Tyhle úrovně jsou ve skutečnosti velmi nebezpečná bludiště, jimiž budete procházet.

Aby to celé dávalo smysl, tak je tady také příběh o tom, že jste strážcem Chiméry, živého experimentu, jenž byl vytvořen jako poslední záchrana života na Zemi. Začnete taktickou bitvu o nejžádanější zdroj planety a klíč k vývoji vaší Chiméry: čistý genetický materiál. Kvůli ochraně a těžbě zdroje navrhnete labyrint záludných smrtících pastí, které mají nalákat, přelstít a zabít vetřelce. Jak už to tak bývá, chcete toho víc a víc, což je důvod, proč se budete snažit proniknout do základen ostatních hráčů.

Bludiště představují ve hře vaše základny. Můžete kombinovat obrovské množství přizpůsobitelných bloků, pastí a stráží ovládaných umělou inteligentní, které určité obchůzkové trasy. Na pomoc si můžete přizvat kamaráda i jiného hráče, to platí jak při budování základen, tak i při rychlém útoku na labyrint někoho jiného.

Pokud vás tahle netradiční hra zaujala, tak je v plánu na rok 2023 pro PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One. Na oficiálních stránkách se můžete přihlásit do uzavřeného playtestu pro PC.