Taky jste si někdy říkali při procházce městem, jaký vlastně mají ti holubi život? Ano? Tak tím pádem hra od studia Bossa Studios bude přesně pro vás, protože si za holuba zahrajete. A pokud si náhodou myslíte, že se jedná o naprosto neznáme vývojáře - Surgeon Simulator asi znáte. Naprosto šílená hra, kde si hrajete na doktora s naprosto šíleným ovládáním vaší jedné ruky. 

Hra z traileru dosti připomíná styl populárního Goat Simulátoru, kde můžete dělat takřka cokoliv. Podobné možnosti nejspíše budou i v tomto holubím simulátoru. Už v samotném traileru můžete vidět různé šílenosti, jako například holubí nálet se skateboardem nebo klasičtější nálet, kdy můžete na někoho vykonat potřebu. Hra s největší pravděpodobností nebude brána vážně a nejspíš dopadne podobně jako již zmíněný Goat Simulátor, ale jen tak na vyřádění asi dobrý. 

O hře však ještě moc nevíme, ale kdo ví. Třeba se dočkáme i něčeho s hlubší myšlenkou. Ještě musím zmínit, že hra s podobnou tématikou již existuje, a to mobilní hra City Pigeon Simulator 3D, kde si taktéž můžete zahrát na holuba.