Společnost Valve se pochlubila dobrou zprávou pro všechny, co čekají na Steam Deck. Pokud máte přenosný počítač zarezervovaný a čekáte ve frontě, tak ještě letos obdržíte e-mail s výzvou k dokončení objednávky. To znamená, že do konce letošního roku byste měli mít přenosný počítač doma. Navíc se dřív dostane na ty, kterým předtím vycházel čtvrtý kvartál.

„S radostí oznamujeme, že postupně mizí problémy logistického řetězce dotýkající se zařízení Steam Deck, v důsledku čehož jsme schopni nadále zvyšovat jeho produkci. A to obratem znamená, že zvládneme uspokojit poptávku rychleji, než jsme předpokládali,“ uvádí Valve.

„Každý, kdo momentálně čeká ve frontě, dostane ještě letos svůj e-mail k dokončení objednávky. Řada zákazníků doteď spadající pod ‚4. kvartál 2022 nebo později‘ byla také přesunuta do rozmezí ‚3. kvartál 2022 (červenec–září)‘ a všichni ostatní se pohodlně vešli do ‚4. kvartál 2022 (říjen–prosinec)‘.

Nové rezervace budou prozatím taktéž vycházet na 4. kvartál, nicméně po případném zaplnění se přehoupnou do kvartálu následujícího. Chcete-li zjistit, kdy se přibližně dostane řada na vás, navštivte tuto stránku (a nezapomeňte se na ní přihlásit).“