Na oslavužertovného Apríla se do World of Warships vrací Trable ve vířivce, které doprovází spousta gumových kachniček. Do přístavů v předběžném přístupu také dorazí devět panamerických křižníků a zároveň se spustí speciální kampaň, v níž si hráči mohou vydělat až 20 dolarů na oslavu dvou let World of Warships v obchodě Epic Games Store.

Trable ve vířivce přinášejí šest gumových kachniček na výběr. Patří mezi ně dva křižníky, dva torpédoborce a dvě bitevní lodě. Tyto gumové kachničky však nejsou obyčejnými kamarády do vany – jsou vyzbrojeny stříkajícími minami, které při kontaktu s nepřátelskými loděmi explodují. Aby to bylo ještě vřelejší, má každá třída jinou stylizovanou zbraň, od vysoce výbušných a pancéřových kapek až po šumivá torpéda. Za kormidlem těchto lodí sedí speciální kačeří velitelé, kteří jsou připraveni utkat se s flotilou protivníků ve formátu sedm ku sedmi v režimu dominance a získat titul Trouble in the Hot Tub. V rámci zábavy World of Warships také spolupracuje s tvůrci hry Placid Plastic Duck Simulator na společném balíčku DLC, který bude na Steamu k dispozici do 14. 4. 2023.

Devět panamerických křižníků, které pokrývají úrovně II-X, přichází do předběžného přístupu 31. 3., což je první technologický strom této frakce s AP granáty, které mají vylepšený úhel odrazu, a bojovými instrukcemi přístupnými od úrovně VI výše, které zrychlí dobu nabíjení spotřebního materiálu. Mezi tyto spotřební předměty patří „Specializovaný opravárenský tým“ začínající na úrovni VI a „Sledovací radar“ dostupný od úrovně VIII. Ačkoli má tato řada lodí slabší pancéřování, jsou vybaveny dobrým krytím pro skrytý útok na dálku a nejlépe fungují v bojích na střední a dlouhé vzdálenosti.

Téměř všechny tyto lodě jsou dostupné prostřednictvím náhodných a po sobě jdoucích balíčků, ačkoli křižník VIII. úrovně Ignacio Allende čeká na konci rozšířeného bojového průkazu. Ignacio Allende i Santander úrovně IX mají k dispozici také vlastní trvalé kamufláže, a to Mayské tajemství, respektive Muisca Gold.

Pro všechny hráče na platformě Steam je do 13. 4. k dispozici také bezplatné DLC s prémiovým křižníkem Tier II Almirante Abreu.

World of Warships slaví dva roky v obchodě Epic Games Store. Při této příležitosti se mohou noví hráči obchodu Epic Games Store vydat na bezprecedentní hon za úspěchy a získat na svůj účet PayPal až 20 dolarů. Během čtyřtýdenní akce získejte tři různé úspěchy, které sahají od vítězných bitev až po dobývání nepřátelských základen, a nasbírejte tak tuto hodnotu. Mezi další způsoby, kterými se bude oslavovat hra Warships, patří několik výrazných slev na DLC a startovní balíček: Na všechny hráče na této platformě čeká maraton bojových misí se speciální Epic kamufláží, nášivkou a pozadím.

Tato aktualizace přináší ještě řadu oprav chyb, vylepšení a změn vyvážení napříč celou hrou.