Vývojáři z Wargamingu v novém roce nehodlají usnout na vavřínech a zkraje roku chystají první aktualizaci pro World of Warships. Bezplatná námořní hra pro PC obdrží nový obsah v podobě šesti panasijských křižníků – plavidel známých svými malorážovými, ale rychle střílejícími děly a mocnými hlubinnými torpédy. Patří mezi ně Chungking V. úrovně z Čínské republiky a Rahmat VI. úrovně z Malajsie až po Jinan X. úrovně, který je také z Číny.

„Týden, co týden bude ve čtyřech dávkách zpřístupněno neuvěřitelných 28 čerstvých bojových misí, které jsou po dokončení obdařeny spoustou odměn, jako je přístup na lodě V. úrovně Chungking a VII. úrovně Chumphon a také panasijské žetony. Tento nový dočasný zdroj lze vyměnit za celou řadu kamufláží, nášivek a postupně dostupných balíčků pro Tier VI Rahmat a Tier VIII Harbin, jakož i Tier IX Sejong a jejich speciální skiny. Na počest této události byl také aktualizován Dračí přístav!“ uvádí tisková zpráva.

V návaznosti na téma panasijských křižníků budou moci hráči oslavit lunární nový rok také účastí v bojových misích, za které získají tematickou vlajku, speciální kontejnery a další předměty.

Aktualizace 0.11.0.1 vyjde zítra (20. 1.) a také vybídne hráče, aby získávali portálové žetony a zajistili si tak skin japonského hradu pro loď Fuso, který je exkluzivní pro fanoušky World of Warships na Twitchi a Discordu a také pro aktivní náboráře.

Od dnešního dne a po celou dobu aktualizace lze Portal Tokeny získávat prostřednictvím misí odhalených v týdenních dropech na Twitchi, pravidelných aktivitách na Discordu. Hráči mohou tuto surovinu vyměnit buď za samotný skin, nebo za odemknutí maratonu misí s kůží jako konečnou odměnou.

Po rozsáhlých zkouškách v hodnocených a kooperativních bitvách jsou nyní superlodě připraveny na novou rozsáhlou fázi testování v náhodných bitvách, čímž se tato oblíbená novinka stane trvalou součástí hry World of Warships.

Asymetrické bitvy jsou zpět. Typ bitvy s různým počtem lodí na každé straně prošel od doby, kdy byl pryč, několika změnami, které nyní obsahují 6-8 lodí IX. a X. úrovně na jedné straně a 9-12 lodí VII. a VIII. úrovně na straně druhé.