Nejvíce napodobovaná hra roku 2020 se koncem měsíce dočká nové mapy. Hráči se přesunou do The Airship, tedy do netypické vzducholodě. Vývojáři nové prostředí pro Among Us popisují jako bezprecedentní a nabídnout má různé strategie jak pro Impostera, tak zbylé hráče. Samozřejmostí jsou nové úkoly, skiny a další maličkosti.

Dosud největší mapa bude součástí větší aktualizace. Ta obsáhne ještě možnost vybrat si, ve které místnosti začnete. Dále dojde na žebříčky a základní systém účtů pro moderování, aby se komunita mohla lépe vypořádat s toxickými hráči. Těch je v poslední době v Among Us hodně.

Přečtěte si také: Ve čtvrté sezóně se Fall Guys spojí s Among Us

Studio Innersloth odhalilo The Airship na konci minulého roku v rámci The Game Awards 2020. Pokud se ptáte, proč vývoj trval tak dlouho, tak tým se skládá pouze z pěti členů a největší výzvou pro ně bylo zajistit, aby nová mapa fungovala na všech platformách a zařízeních.

Among Us je dostupné pro PC, mobily/tablety a Nintendo Switch. Během letošního roku se očekávají verze pro Xbox Series X/S a Xbox One.