Předplatitele rozšířeného balíčku služby Nintendo Switch Online možná potěší zpráva o přidání zábavné hry Banjo-Kazooie do knihovny retro her této služby. Titul z Nintenda 64 si budete moci zahrát již 20. ledna.

Pro ty, kteří neznají klasiku z roku 1998, Banjo-Kazooie sleduje příběh medvěda Banja a jeho ptačího přítele Kazooieho. Ti se pokoušejí zachránit Banjovu sestru Tooty ze spárů zlé čarodějnice Gruntildy, která si přeje ukrást Tootyinu krásu. Toto dobrodružství zavede duo přes devět světů a uvidíte, jak se vypořádají s mnoha výzvami, když budou sbírat noty a Jiggies, aby odemkli cestu vpřed. Banjo-Kazooie také nabízí neuvěřitelný, ikonický soundtrack, který nesložil nikdo jiný než legendární Grant Kirkhope.

Banjo-Kazooie se připojuje ke knihovně v patách původního Paper Maria. Ten byl uveden do služby minulý měsíc. Mezi další potvrzené hry, které dorazí na platformu patří F-Zero X, Kirby 64: The Crystal Shards a Pokémon Snap. Bohužel však v současnosti nejsou známy žádné informace o tom, kdy budou přidány. Zatím to vypadá, že Nintendo přidává jednu hru z N64 za měsíc, takže je pravděpodobné, že v nasazeném tempu bude pokračovat. Uvidíme příští měsíc.

Jste předplatiteli rozšířeného balíčku Nintendo Switch Online? Jakou byste uvítali ve službě hru vy?