Čtvrtá sezóna Rocket League nedávno začala a hned na úvod se společnost Epic Games rozhodla zpestřit hru zajímavým způsobem. Dočkáme se totiž balíčku různých kosmetických vylepšení inspirované sérií Ratchet & Clank od Insomniac Games a Sony.

V balíčku naleznete samozřejmě balónky ikonického dua, které si můžete připnout na střechu auta. Při použití boostu využijete Negatron Collider a chybět nesmí ani polepy pro ozdobu vašeho autíčka ve stylu Ratchet & Clank Punk. Celý tento set bude ve hře zdarma dostupný od 18. srpna pouze na konzolích PlayStation 4 a PlayStation 5.

Tímhle ale novinky nekončí. S novým balíčkem se majitelé konzolí PS5 dočkají také grafického vylepšení. Mezi nastavením kvality videa nebude chybět ani režim výkonu.

Quality mód poběží v rozlišení 4K při 60 snímcích za sekundu a zapnutým HDR. Tento režim je ideální na vychutnání si všech krás, co hra dokáže nabídnout.

Performance mód sice poběží na rozlišení 2688×1512, což jak vývojáři sami uvádí je 70 % 4K, ale za to nabídne 120 snímků za sekundu se zapnutým HDR. Pokud tedy hrajete s cílem vyhrát, tak tahle varianta je přesně pro vás.

Novinkou na konec je oznámení pro odběratelé PS Plus. Pro ně je opět přichystaný balíček zdarma, který bude obsahovat Goop GE animovaný nátěr, Hard Hat GE topper, Magmus GE boost a Reaper GE kola. Těchto odměn se dočkají už 24. 8.