Jako mnoho dnešních her i Rainbow Six Siege je rozdělena na takzvané sezóny, se kterými přicházejí velké novinky. Čtvrtá sezóna tu bude již brzy a Ubisoft se nám tak rozhodl odhalit nové, i když poněkud nejasné, detaily o nových operátorech a mapě.

Operace bude nést název Wind Bastion a bude zasazena v Maroku. Chystaná mapa má reprezentovat jedno z nejlepších vojenských tréninkových zařízení světa. Budova nám nabídne přístup na střechu a dle slov Ubisoftu i výhled na dechberoucí oázu hned vedle.

Noví operátoři budou, jak už je zvykem, dva. Nedostali jsme k nim však bohužel prakticky žádné informace, co se jejich výbavy týče a budeme si tak muset vystačit s poetickým popisem Ubisoftu.

První operátor má být obránce nepohnutelný jako hora. Je to silný vůdce a vzbuzuje v jiných respekt. Také na sebe vzal povinnost vést budoucnost ostatních speciálních jednotek Maroka. Druhým operátorem je žena na straně útoku. Je velký cestovatel a jedna z mála, která dokáže přejít Saharu, vylézt Alpy a prodrat se deštnými pralesy Asie. Je také expertem na operace v terénu a dokáže donutit nepřátele k ústupu.

Dle těchto popisů můžeme odhadnout, že operátoři budou spoléhat spíše na jejich fyzické schopnosti než na high-tech vychytávky. Detailní odhalení operace Wind Bastion je naplánováno na 17. a 18. listopadu. O dalších novinkách vás budeme informovat.