Vývojáři ze studia Game Freak vypustili do světa nejnovější aktualizaci pro Pokémon Sword and Shield. Ta posouvá hru do verze 1.3.1 a odstraňuje řadu bugů, které vám mohly znepříjemňovat váš herní zážitek.

Dle stránek Nintenda, kde můžete najít patch notes k nové aktualizaci, verze 1.3.1 „opravuje některé problémy pro lepší herní zážitek.“ Víc toho vlastně ani nenajdete, jelikož samotné patch notes nezabíhají do detailů, takže pořádně nevíme, co přesně bylo opraveno. Navíc se může stát, že se vám aktualizace nestáhne automaticky, takže před hraním doporučuji zkontrolovat, jestli máte staženou nejnovější verzi.

Přečtěte si také: Nintendo Switch se stále skvěle prodává

Tím máme za sebou celý obsah nové aktualizace. Nejedná se o nic velkého, ale opravou bugů a chyb se nedá nic zkazit. Mimo jiné Pokémon Company nedávno začala distribuovat digitální kódy na nového mytického pokémona se jménem Zarude, který se objevil v posledním pokémon filmu Secrets of the Jungle.

Hráči v USA naleznou kód na Zarude v Pokémon Trainer Club e-mailu, který jim byl doručen již tento měsíc. My si ale budeme muset ještě chvíli počkat, jelikož do Evropy se kód na Zarude dostane až příští měsíc prostřednictvím stejného e-mailu.