Nejprve se v páté sezóně hry Fortnite objevil samotný bůh války Kratos, aby byl následovaný jinou kultovní postavou herní scény - super vojákem Master Chiefem. Oba se nyní prohání po mapě tohoto slavného battle royale titulu jako hratelné postavy, respektive outfity, se kterými můžete likvidovat ostatní protihráče. Herní scéna však zdaleka není Epicem vytěžená, visela zde tak otázka, za koho si ve Fortnite budeme moci zahrát příště. Konečně již známe odpověď. Stane se jím jeden z nejslavnějších lovců kinematografické, ale i herní scény, návštěvník z jiné planety Predátor

Skin této kultovní postavy si můžete odemknout pouhým plněním úkolů. Série Jungle Hunter Quests pro vás připraví sérii výzev za jejíž splnění zdarma dostanete zmíněnou postavu, ale také další předměty spojené s tímto obávaným mimozemšťanem.

Přečtěte si také: Kratos vstupuje na bojiště Fortnite

A kdo bude další? Někteří fanoušci se shodují, že by další hratelnou postavou mohla být slavná britská archeoložka Lara Croft. Nejprve totiž známý data miner s přezdívkou Mang0e zjistil, že se v Epicu chystá skin pro ženskou postavu. Spekulacím také pomohl oficiální účet hry Tomb Raider, který sdílel emotikony představující ženu s krumpáčem, lukem a šípem. To sice může pouze znázorňovat samotnou Laru s jejím vybavením z restartované série Tomb Rider, stejně tak ale může odkazovat na přelomový battle royale titul. Jak to bude ve skutečnosti, se teprve dozvíme.