U příležitosti vydání Uncharted: Legacy of Thieves Collection na PlayStation 5 (později vyjde na PC) a uvedení akčního filmu Uncharted do kin obdrží Fortnite speciální skiny.

17. 2. v battle royale hitu započne akce Sic Parvis Magna se čtyřmi skiny ze série Uncharted. Svou postavu budete moci převléct za Nathana Drakea ze hry Uncharted 4: A Thief's End, stejně tak si vybrat kostým stylizovaný podle Toma Hollanda, jenž hraje mladého Nathana Drakea ve snímku Ucharted.

Dva skiny obdrží také Chloe Frazer. První vychází ze spin-offu Uncharted: The Lost Legacy a druhý s názvem No Jacket (bez bundy) z filmu.

To ale není vše. „Poté, co Nathan Drake stráví nějaký čas na ostrově, zanechá vám tam mapy pokladů,“ škádlí Epic. „Najděte Drakeovy mapy na ostrově a nechte se jimi dovést k zakopanému pokladu! Vykopejte poklad pomocí krumpáče a užijte si hromadu cenné kořisti.“

Kromě skinů Nathana Drakea a Chloe Frazer si můžete zakoupit také Second Hand Saber Pickaxe, Parashurama Axe Pickaxe, Sully's "New" Seaplane Glider a Update Journal Emote.