Po aktualizaci 1.5 a bezplatném balíčku AGI se šneky, pásovými dopravníky a zásobníky na obilí přichází oznámení placeného rozšíření v rámci Year 1 Season Passu.

Do hry Farming Simulator 22 se dostane japonská značka Kubota, jež byla založena v japonské Ósace před 130 lety a dočkala se celosvětového úspěchu. Součástí balíčku je jedenáct nových vozidel a nástrojů od této přední značky v oboru.

V Kubota Packu pochopitelně nemůže chybět Kubota M8, dosud největší traktor této značky. Díky prostornému interiéru kabiny a kompletním výhledem na pole tento traktor slibuje virtuálním farmářům nejlepší místo v jejich farmářské „kanceláři“.

Součástí jsou i traktory M5, M6 a M7 a také kompaktní nakladače a praktická vozidla pro zvládání každodenních zemědělských úkolů, jako je nakládání a převážení zboží pomocí moderních, univerzálních a výkonných nástrojů.

Díky dvěma schopným a praktickým vozidlům, mezi která patří rychlý Sidekick a univerzální a odolný RTV-X1140, mohou hráči rychle rozvážet produkty nebo vyrazit do terénu na průzkum – dokonce i se společníky na sedadlech spolujezdců. Do šatníku rovněž přibydou nové kostýmy. Hráči si mohou obléknout značkové oblečení Kubota, aby dali najevo svou věrnost této značce.

Kubota Pack vyjde 28. 6. pro Farming Simulator 22 na PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X. Na PC vyjde dokonce v krabicovém vydání.