Battle royale je dost oblíbený žánr, který tu s námi není tak dlouho. Přesto se za tu dobu na něm stihly svést některé tituly, za které můžeme jmenovat například Fortnite, PUBG nebo mnohem mírumilovnější Fall Guys: Ultimate Knockout. Ten vyšel loni v létě a okamžitě si získal základnu diváků, která sice s příchodem druhé sezóny trochu opadla, ale stále jde o hranou záležitost na vyblbnutí.

Vývojáři nechtějí, aby jejich dítko upadlo v zapomnění, a tak hru neustále zásobují updaty. Jmenovat můžeme zimní sezónu a nové skiny. V minulosti ve hře měl svůj vlastní skin Mr.Beast, Ninja, G2 a nyní se pastelové barvy nevyhnou ani Doomguyovi. Ten bude do hry přidán již 12. 1. a představen byl v kratším traileru. Nenapadlo by mě, že takovou větu někdy řeknu, ale „není ten Doom Slayer roztomilý?“ Spolu s ním se do soutěže o vítěze zapojí i staří známí démoni jako Cacodemon a Cyberdemon.

Přečtěte si také: Fall Guys: Ultimate Knockout je trhač rekordů i přátelství

Přesto ale kultovní Doom není jediná hra, která se s Mediatronicem spojila. Studio se v minulosti dohodlo s několika firmami a my tak mohli v roztomilém kostýmku spatřit Sonica, P-Bodyho z druhého Portalu nebo dokonce Godzillu.