Článek vznikl v rámci spolupráce: Tradiční konference vývojářů se po covidu-19 vrací do Brna. Game Access 2022 zve všechny nadšence videoher na brněnské výstaviště, kde na ně čeká pestrý program.

Součástí programu je například Kacper Niepokolczycki, hlavní umělec životního prostředí v CD Projektu RED, kde vznikla trilogie Zaklínač i Cyberpunk 2077.

O umění a animacích se zase dozvíte zajímavé informace od Lindsay Thompson z Insomniac Games (Spider-Man a Ratchet & Clank. O herním designu bude vyprávět Agnesa Belegu z Techlandu (série Dying Light) a hudbě a zvucích zase Joris de Man, skladatel PlayStation exkluzivity Horizon Forbidden West.

V Brně vás toho ale čeká mnohem, mnohem víc. Zmínit se sluší uličku umění, kde prozkoumáte velkou galerii talentovaných 2D a 3D umělců. Potěší také cosplayeři a volná diskuze mezi několika hosty a moderátory.

Co dalšího vás na Game Access 2022 od 27. do 28. 5. čeká? To se dozvíte na oficiálních stránkách. A když se vám bude líbit, tak u nás probíhá soutěž o lístky.

V rámci Game Access proběhne také koncert Mafie, který doplní nezveřejněné záběry z natáčení dabingu.

Děláme peckový koncert Mafie a mezinárodní sraz vývojářů, chlubí se Roman Vanke