Ubisoft odhalil druhý Season Pass pro budovatelskou strategii Anno 1800. Zahrnuje hned několik zajímavých rozšíření a první by mělo dorazit již za pár dnů - 24. 3. Season Pass 2 navíc vaši peněženku úplně nevyrabuje. Jeho cena je stanovena na 24,99 eur, což je o 9,99 eur méně než při koupi daných DLC zvlášť. A pokud se ještě podíváte níže na všechno, co obsahuje, je to poměrně adekvátní cena.

První DLC s názvem Seat of Power, které vyjde ještě tento měsíc, nabídne hráčům především možnost postavit si nový palác, získat pasivní bonusy nebo si vybrat z dalších politiků. Ve stejný den zároveň vyjde sedmá hlavní aktualizace hry přinášející nové obtížnosti pro vlivový systém, abyste si ho mohli plně přizpůsobit.

V létě dále dorazí rozšíření Bright Harvest, které na vaše farmy přinese různou techniku v podobě zemědělských strojů pro zefektivnění produkce a snížení spotřeby vaší pracovní síly. Představí také nové zemědělské a průmyslové ornamenty pro zdobení měst.

Asi největší DLC Land of the Lions potom do hry dorazí později v tomto roce a zavede nás až do samotné Afriky, kde zprovozníme zavlažovací systém, který umožňuje změnit vyprahlé skvrny pouštní zeleně. S Afrikou do hry také samozřejmě dorazí i nové občanské úrovně, budovy, výrobní řetězce a úkoly.

„Poslouchali jsme také vaši zpětnou vazbu týkající se The Passage, a jsme si jisti, že Land of Lions bude mít hlubší dopad na věci ve starém světě,“ dodali ještě vývojáři ve svém oznámení.

A pokud Anno 1800 ještě nevlastníte budete mít úžasnou příležitost si ho vyzkoušet. Od 12. 3. (12:00 našeho času) si budete v rámci bezplatného víkendu moct zahrát první tři úrovně ze sandboxu, včetně možnosti hrát v multiplayeru a kooperaci. Hru si můžete předběžně stáhnout už teď na Uplay a Epic Games Store.

Ještě jsme se dozvěděli, že Anno 1800 prodalo za necelý rok více než milion kopií.