Již 30. září/septembra nás v Animal Crossing uvítá nový bezplatný sezónní update! Přinese hromadu strašidelných, ale i rozkošných věcí a funkcí. Pro začátek si budete moct zakoupit dýňová semínka, která budete moct pěstovat na ostrově a navodit tak tu správnou halloweenskou atmosféru. Navíc je budete moci používat ve hromadách nových DIY receptů.

Dále přichází na řadu módní stránka hry. U Able Sisters budete mít možnost si koupit plno nových děsivých převleků, a u Nooků zase budete různé barvy pro vaše oči a bodypaint. O osudné noci 31. října/októbra začne ten pravý Halloween. Obyvatelé ostrova se sejdou u radnice, aby uvítali děsivého návštěvníka - „Jack, Czar Halloweenu“. Od něho budete moct získávat různé herní odměny a potřebujete mu za to jen dávat sladkosti.

S tímto updatem přichází i řada bugfixů a vylepšení, která s Halloweenem nemají nic společného, ale jsou velice vítaným přídavkem. Například teď budete moci reagovat ve hře za pomocí vašeho mobilního zařízení s nainstalovanou aplikací Nintendo Switch Online.