Na PC a konzole PlayStation a Xbox dnes vychází Farming Simulator 22, který obsahuje české titulky. Významný den pro všechny nadšence zemědělských simulátorů připomíná téměř dvouminutový launch trailer. Ten ukazuje různorodé zemědělské práce, lesnické práce, všelijaké stroje, sezónní mód a výrobny.

„Farming Simulator 22 nabízí větší hloubku a zároveň největší svobodu v historii značky. Díky více než 400 strojům a nástrojům od 100 autentických zemědělských značek se hráči mohou těšit na vylepšenou a velmi realistickou simulaci. Hra je vhodná pro všechny věkové kategorie hráčů, kteří se ponoří do ještě rozmanitějšího zemědělství, chovu zvířat a lesnictví,“ popisuje tisková zpráva.

„Dvě nové mapy inspirované americkými a evropskými regiony a aktualizovaná alpská mapa Erlengrat nabízejí různé druhy zemědělských aktivit včetně tří nových plodin. Přídavek v podobně sezónních cyklů přidává nové výzvy v průběhu roku a mnohonásobně vylepšuje atmosféru. Hráči nyní mohou využít různé výrobní řetězce a nadále si tak zvyšovat příjem – ať už budou vyrábět chléb, olej, mošt, nebo něco jiného.“