Battlefield 2042 sužuje nejeden problém. Ty se pomalu ale jistě snaží vývojáři z DICE postupně opravovat. Zrovna dnes by mělo dojít k vydání další aktualizace, konkrétně Update #3, která je zatím tou nejzásadnější.

Tím asi nejdůležitějším jsou všeobecné opravy různých problémů. Samotný update má podle všeho obsahovat přes 150 oprav všeho druhu. Ať už jde o spawnování, vizuální glitche, problémy s kolizemi, audio, renderování, interakce, opravy pro zbraně, vozidla nebo specialisty. Na kompletní výpis všech změn se můžete podívat na oficiálním webu.

Kromě jednotlivých oprav jsme se ale také dočkali nových věcí. Pro věrné hráče jde zejména o týdenní výzvy. Každý týden se objeví tři výzvy, za jejichž splnění dostanete XP body, a pokud splníte všechny, dostanete unikátní kosmetickou odměnu.

Pro Battlefield Portal zase byly přidány nové možnosti v Builder režimu. Včetně například módu Vehicle Team Deathmatch.

Stejně tak došlo na menší úpravy pro uživatelské rozhraní například v sekci Collection. Nyní by mělo být jasnější, které attachmenty pro zbraně jsou zamčené, které používáte, které jste si nově odemkli a podobně.

Začátkem tohoto měsíce má ještě dojít na jeden další menší update.