Umělá inteligence od Nvidie se rozrůstá. Společnost se pochlubila, že technologii DLSS podporuje dalších 28 her. Tím se seznam titulů přehoupl přes stovku. Připraveny jsou také ovladače pro Windows 11 a na obzoru je další verze řešení DLAA.

Nově podporovaných 28 her je díky využití pluginu pro Unreal Engine 4, který umožňuje rychlou a snadnou integraci technologie. Proto jde tentokrát především o nezávislé tituly Anatomy of Fear, Death Realm, Frozenheim, Helios, Recall, Soul Dossier, Unknown Woods a Yag.

Podpory DLSS se dočkají také:

Industria (30. 9.) - S maximálním nastavením a zapnutým ray tracingem zvýší Nvidia DLSS počet snímků až na dvojnásobek.

Alan Wake Remastered (5. 10.) – Nvidia DLSS přináší až dvojnásobný nárůst výkonu při rozlišení 4K. Kterákoliv GPU GeForce RTX tak může s aktivovaným DLSS ve hře dosáhnout více než 60 FPS při maximálním nastavení detailů a ve 4K.

Zároveň bylo oznámeno, že Elder Scrolls Online bude první hrou, jež bude podporovat vyhlazování hran DLAA, což je další vývoj technologie DLSS. V současné době je technologie zpřístupněna na testovacím serveru tohoto MMORPG.

DLAA (Deep Learning Anti-Aliasing) také vyhlazuje hrany objektů, ale na rozdíl od DLSS nevyžaduje škálování rozlišení. To by mělo přinést ještě lepší výsledky a ostřejší obraz.

Kromě toho jsou připraveny nové ovladače pro grafické karty Nvidia. Zaměřují se na Windows 11, stejně tak jsou optimalizovány pro Alan Wake Remastered, Deathloop, Diablo 2: Resurrected, Far Cry 6, Hot Wheels Unleashed, Industria, New World a World War Z: Aftermath