Známé postavičky ze světa Disney a Pixaru v dubnu usednou do svých motokár, aby si užily kopec legrace na řadě tratí inspirovaných známými lokacemi. Pokud vás arkádové motokárové závody ve stylu Mario Kart lákají, tak budou od 18. 4. dostupné v předběžném přístupu pro PC a konzole PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Plná verze bude free-to-play, zatímco přístup do early access si musí zájemci koupit v rámci tří různých balíčků Founder. Předobjednávky začnou 20. 3. a ceny budou 30 eur, 50 eur a 70 eur.

Za vývojem stojí společnost Gameloft, která má za sebou sérii Asphalt a připravuje rovněž populární Disney Dreamlight Valley. V současné době není rozhodnuto, kdy vyjde plná verze. Vše záleží na zpětné vazbě. Už teď autoři plánu každých 6 až 8 týdnů střídat sezóny s novým obsahem, jako jsou závodníci, jedinečné tratě a výzvy.

Co se postav týče, vybrat si budete moci z neuvěřitelného seznamu, včetně Mulan, Mickey Mouse, Sulleyho, Balúa, kapitána Jacka Sparrowa, Zvířete a dalších. Tratěmi budete moci projíždět sólo, stejně tak vyzvat přátele v lokálních a online režimech pro více hráčů. Závody mají být dynamické, budou do nich promlouvat nejrůznější power-upy a odehrají se mj. v docích na trati Ostrova pirátů z filmu Piráti z Karibiku po divočinu na mapě Ruiny džungle z Knihy džunglí nebo Podlaha strachu z filmu Příšerky s.r.o. Motokáru budete mít možnost všelijak upravovat, stejně tak vybrat oblek pro svého závodníka.