Obrovské fialové monstrum v brnění a silou tisíce obrů? Máme. Jedná kráska, co se neohroženě bije holí a metá kouzla na všechny strany? Máme. Dlouhovlasá blondýna, co se neohroženě bije pánvičkou a rozdává léčení na všechny strany? Ta je tady taky. Pokud jste v posledních dvaceti letech aspoň koutkem oka zahlédli pohádky od Disney, tak víte, na které postavy narážíme. Nebo ne?

Nebudeme vám lhát, jsou to přesně Sulleyi, Bella a Locika, jenže to má malinkatý háček. V Disney Mirrorverse se neobjevíme v klasických pohádkách, jak je známe, nýbrž se ocitneme ve světě za zrcadlem, které je skryto našim očím. Právě tady se odehrává RPG hra, která spojuje celé univerzum z disneyovských a pixarovských filmů

V tomto světě je hlavním úkolem všech postav ubránit svou zemi, zachránit nevinné a porazit vše, co se odhodlá ublížit všemu dobrému. Jednotlivé postavy, které ve hře objevíte, budete moci lehce upravovat a postupně tak objevovat, co se přihodilo na této straně mince v jejich životech.

Sice se jedná o mobilní hru, to ale nic neubírá na faktu, že z dosavadních ukázek by se mohlo jednat o celkem dost povedené dílo. Hra nabídne jak singleplayerový režim pro jednoho hráče, tak i systém aliancí a pro více týmové hraní, plánování a objevování světa. Vývojáři slibují nový obsah každý měsíc a nejspíš se tak máme na co těšit.

Datum vydání hry je naplánováno na 23. 6. pro iOS a Android. Pro nedočkavce je tu možnost předběžné registrace. Ta vám sice nezaručí, že se do hry dostanete ještě dřív než ostatní, ale na úvod dostanete některé předměty na uvítanou.