Společnost Microsoft dnes oznámila nové hry, které během nadcházejících dnů a týdnů rozšíří Xbox Game Pass. Předplatitelé služby se mohou mimo jiné těšit na arkádové závody DiRT 5 od Codemasters, RPG titul Pillars of Eternity 2: Deadfire - Ultimate Edition nebo akční vesmírný simulátor Elite Dangerous.

18. 2. letošního roku dorazí Code Vein (PC), Pillars of Eternity 2: Deadfire - Ultimate Edition (cloud a konzole) a Wreckfest (cloud, konzole a PC).

Killer Queen Black (cloud a konzole) bude následovat 23. 2, zatímco na DiRT 5 (cloud, konzole a PC), Elite Dangerous (konzole) a Superhot: Mind Control Delete (PC) se dostane 25. 2.

Koncem měsíce službu několik her opustí. 24. 2. dojde k odstranění DiRT 4 (konzole) a 28. 2. potom titulů Momodora: Reverie Under the Moonlight (konzole e PC), Mother Russia Bleeds (PC), Oxenfree (konzole a PC), The Jackbox Party Pack 4 (konzole) a Vambrace: Cold Soul (konzole a PC).

Xbox Game Pass si pro Xbox One můžete pořídit za 259 korun měsíčně a získat neomezený přístup k více než stovce kvalitních konzolových her. Pokud hrajete také online, tak je nejlepší volbou Xbox Game Pass Ultimate, který za 339 Kč měsíčně obsahuje Xbox Live Gold, a navíc přístup do knihovny her z Windows 10 a některé hry také na Androidu (cloud). Plus s Ultimate získáte i EA Play pro konzole - pro PC bude dostupné později.

Přečtěte si také: Xbox Game Pass hlásí 18 milionů předplatitelů