Už zítra, 23. 9, na PC a konzole PlayStation, Xbox a Nintendo Switch vychází remaster druhého Diabla. Blizzard nám to připomíná ve velkolepém traileru s vtipným překvapením. Vystupuje v něm totiž Simu Liu, herec filmu Shang-Chi a legenda o deseti prstenech od Marvelu.

Video zachycuje Liua jak jde do kostele ke zpovědi, aby požádal kněze o povolení hřešit. Ví, že jediný způsob, jak porazit všechny démony, je sestoupit do temnoty a pekla.

Tvůrci ze studia Vicarious Vision si dali za cíl věrně rekonstruovat původní Diablo 2 a kompletně přepracovat grafiku, včetně všech filmečků. Zdá se, že tvůrci Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy odvedli lepší práci než samotný Blizzard při Warcraftu 3: Reforged.

Mezitím se mluví o novém obsahu. Rob Gallerani a Michael Bukowski z Vicarious Vision v rozhovoru pro Windows Central prozradili, že mají spoustu nápadů pro nový obsah, ale prioritou je vydání hry. Nejprve chtějí vytvořit pevné základy, na nichž se dá budovat. Zvažují nové předměty, změny ve vyvážení a nevylučují další nový obsah.