Hra byla představena již minulý rok, nyní bylo oznámeno datum vydání a hry se dočkáme i na Nintendo Switch. Tato akční hra je založená na románu “Rovnováha” který napsal Paweł Leśniak. Hra tak obnovuje věčný boj mezi “dobrem a zlem”.

Vy budete hrát za Desmonda, což je člověk s démominckými schopnostmi, to však nutně neznamená, že budete na straně démonů. Budete si moci vybrat, jaké straně pomůžete. V celé hře si tak projdete z obyčejného světa až k branám pekla a zase zpět. Nakonec bude na vás, jakou stranu zvolíte, byť vaše schopnosti budou ostré drápy, tvrdé pěsti a celkově démonická síla. Budete tzv. hrdina i ničitel zároveň.

Nepřipomíná vám to stylem hry tak trochu sérii Prototype? Hra jinak vypadá minimálně z traileru dobře, uvidíme jaký bude příběh, každopádně válka mezi anděly a démony zní skvěle. Devil's Hunt vychází již tento rok a to 17. září na PC. Příští rok bychom se pak měli dočkat vydání na PS4, Xbox One a nové taky Nintendo Switch. A co si o hře myslíte vy? Těšíte se na ní?