Pozor!

Na začátek upozornění, že článek obsahuje fotografie nevhodné pro osoby mladší 18 let. Pokud do této kategorie spadáte, zavřete, prosím, tuto kartu. Děkujeme.

Že se u některých her potkáme s cenzurou nevhodného obsahu, zejména nahoty, se dá v dnešní době očekávat. Když se ale tak stane, většinou se ji dočkáme bez ohledu na region či platformu. Sony se s DMC 5 ale stalo výjimkou. 

Když hru hrajete, po pár hodinách se dostanete do scény, kde se nachází kompletně nahá žena. Na tom by nebylo nic překvapivého, přece jen něčeho podobného jsme viděli například v hrách od Rockstar Games, momentálně mě napadá například L.A. Noire. Kvůli úhlu kamery sice nic moc vidět není, ale na PS4 je tato scéna doprovázena ohromným množstvím nepřirozeného světla, jako bylo možné několikrát vidět u jiných her. Nutno podotknout, že žádná z nich nebyla AAA. Ještě podivnější je, že v Japonsku je vše stejné, jako na PC a Xbox One, tedy bez světel. Navíc v příběhu se objevuje i jiná scéna s kompletně obnaženou postavou, která je už cenzurována na všech platformách a bez rozdílu regionu.

A nyní slibované obrázky, vy úchyláci.😀