Vývojáři PUBG nehodlají usnout na vavřínech. Důkazem je nastínění nové mapy Paramo, která rozšíří populární battle royale akci v deváté sezóně.

Paramo je vulkanická oblast a první dynamická mapa pro PlayerUnknown’s Battlegrounds. Je sice menší rozlohy (3x3), ale její kouzlo spočívá v tom, že se v průběhu zápasu bude měnit. Postará se o to nepředvídatelná láva.

Dostupné video naznačuje, že změna mapy bude podobná sezónním rozdílům, avšak většina orientačních bodů zůstane na svém místě. Když dokážete přežít dostatečně dlouho, zdá se, že postupující láva a změna prostředí umožní získat nějaké skryté odměny. Video poukazuje na skryté klíče a ruiny.

Do Parama vás dopraví vrtulníky, který se budou starat i o zásobování během zápasu. Díky tomu bude možné vrtulníky sestřelit a získat kořist dříve než ostatní.

Devátou sezónu bude doprovázet rovněž nová hodnocená sezóna. Na start a přístup do nové mapy se můžete těšit 21. 10. na PC a 29. téhož měsíce na konzolích PlayStation 4 a Xbox One. Jak už bývá, novinky se nejprve testují na zkušebních serverech.