V Call of Duty: Black Ops Cold War a Call of Duty: Warzone brzy odstartuje nová sezóna s dalšími mapami pro multiplayer Black Ops Cold War a přepracovanou mapou battle royale odnože Warzone, událostí Hunt for Adler ve Warzone a dalším obsahem pro Zombies režim. Součástí jsou také nové zbraně a operátoři společně s novými vozidly a dalším obsahem.

Třetí sezóna v obou hrách začne 22. 4., ale samotná aktualizace pro Black Ops Cold War bude ke stažení ve středu v šest ráno našeho času a pro Warzone potom ve čtvrtek ve stejný čas.

Přečtěte si také: Autoři prohlížečové hry vyhrožují Activisionu kvůli Call of Duty Warzone

VELIKOST AKTUALIZACE PRO BLACK OPS COLD WAR

  • PlayStation 5: 12,3 GB
  • PlayStation 4: 8,1 GB
  • Xbox Series X / Xbox Series S: 11,6 GB
  • Xbox One: 8.3 GB
  • PC: 13,1 GB

VELIKOST AKTUALIZACE PRO WARZONE

  • PlayStation 5: 25,6 GB
  • PlayStation 4: 25,6 GB
  • Xbox Series X / Xbox Series S: 25,9 GB
  • Xbox One: 25,9 GB
  • PC 25,2 GB

Při zahájení třetí sezóny bude spuštěna časově omezená událost Hunt for Adler s výzvami v Black Ops Cold War i Warzone. Podle dostupných informací to vypadá, že se hráči podívají do Verdánska, aby našli Adlera. Za splnění výzev získáte speciální odměny, včetně nového skinu pro operátora.

Důležitá je změna mapy Verdánska ve Warzone. Activision uvedl, že event Operation Rapid Sunder odstartuje ve čtvrtek v šest ráno našeho času a bude nějakou dobu trvat. Podrobnosti neznáme, očekává se, že půjde o dlouho očekávaný jaderný výbuch. Ten promění současnou verzi Verdánska na styl připomínající 80. léta. Na uniklých materiálech vidíme památky z období studené války, mimo jiné sovětský radarový systém Duga.

Přečtěte si také: Mapa v Call of Duty: Warzone projde evolucí

V rámci třetí sezóny se do Black Ops World War dostanou nové mapy. Během prvního týdne dorazí nová mapa Diesel a také mapa Yamantau se sovětskou observatoří na hoře Jamantau. Další mapou je Standoff. Dle spekulací půjde o remake u fanoušků oblíbené mapy z původního druhého dílu Black Ops.

Třetí mapa se jmenuje Duga a má se objevit až v průběhu třetí sezóny a přinést bitvy v pohoří Uralu. Při spuštění třetí sezóny má být ale v Zombies Outbreaku.

Součástí třetí sezóny je také velmi populární režim Sticks and Stones, stejně tak mód Multi-Team Elimination, nové zbraně a další operátoři.

Příznivci zombíků se mohou těšit na již zmíněnou oblast Duga s pohořím Ural, včetně zajímavých artefaktů, dokumentů a zvukových záznamů, které poodhalí další část temného příběhu.