Fanoušci destrukčních závodů Wreckfest a zároveň i uživatelé konzole Nintendo Switch se konečně dočkali. Port hry už má své oficiální datum vydání, konkrétně 21. 6.! To, že vůbec port na Switche vyjde, jsme se mohli dozvědět v září loňského roku prostřednictvím eventu Nintendo Direct.

Nyní tak má hra své oficiální datum. Společnost THQ Nordic zveřejnila mimo jiné krátký trailer se záběry přímo z hraní Wreckfestu na Switchi.

Titul nabídne online multiplayer, na který jsme zvyklí z ostatních platforem, a to až pro 16 hráčů. Cena by dle zveřejněné tiskové zprávy měla být rovných 1000 Kč / 39,99 euro. Součástí hry budou i dva sezónní balíčky. První obsahuje 20 bláznivých a ikonických vozidel, 20 šílených střešních dekorací a balíček přizpůsobení auta s novým brněním, ráfky a dalšími. Balíček 2. sezóny vám poskytuje přístup k 12 dalším autům.

Wreckfest vyšel jako první pro PC v roce 2018, o rok později na konzole PlayStation 4 a Xbox One. V roce 2021 proběhl update pro next-gen konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S a Stadii. Hru si zahrajete i na Steam Decku.