Společnost Sony připomenula destruktivní akční závody Destruction AllStars prostřednictvím nového traileru. Hra, ve které si užijete ničení a chaos, je naplánována na únor/február letošního roku exkluzivně pro PlayStation 5. Předplatitelé služby PlayStation Plus si ji budou moci bez dalších investic přidat do své digitální knihovny her

Přečtěte si také: Módy v Destruction AllStars jsou plné chaosu a destrukce

V dnešním traileru se vám představuje 16 největších hvězd nebezpečného turnaje. „Každá hvězda je nažhavená vrhnou se ve jménu zábavy a destrukce do hry. Tak se připrav na strhující, výbušné a nepředvídatelné souboje plné neutuchající akce a probojuj se až na trůn pro šampiona globální federace destrukce. Zužitkuj každou ze schopností jednotlivých hvězd k dokonalému přizpůsobení svého herního stylu a taktice – využij jejich mrštnosti, rychlosti nebo síly a likviduj své soupeře, nebo jim naopak uteč. Přepínej mezi jednotlivými auty nebo během vzrušujících manévrů přeskakuj z jednoho na druhé,“ přidává Sony.

Destruction AllStars připravují firmy Lucid Games a Wushu Studios za dohledu Sony. Titul měl původně vyjít koncem minulého roku, byl ale odložen.

„Destruction AllStars představuje velkolepý prvotřídní sport pro nebezpečí milující řidiče. Ovládni umění strhujícího automobilového boje, trénuj dokonalé načasování, taktiku i dovednosti nutné k působení co největších škod v životem pulzujících arénách po celém světě,“ láká Sony.

„Pusť se do likvidace zpoza volantu nebo se do arény vrhni po svých a pomocí strhujících parkourových triků se vyhýbej útokům a přebírej cizí vozidla nebo pomocí svých schopností zatoč s masakrem blížících se vozidel.“