Sony odhalila nabídku her zdarma pro předplatitele PlayStation Plus na únor. Nadcházející měsíc bude opravdu lákavý, japonská společnost umožní hráčům si rozšířit knihovnu her o novou PS5 exkluzivitu Destruction AllStars, stejně tak o Control: Ultimate Edition a Concrete Genie.

2. 2. letošního roku vychází akční destruktivní závody Destruction AllStars na PlayStation 5. Ve stejný den budou dostupné zdarma pro předplatitele PS Plus. Téhož dne bude pro PS5 a PS4 dostupná akční adventura Control od Remedy Games (autoři Max Payne a Alan Wake) v Ultimate Edition, tedy i s příběhovými rozšířeními The Foundation a AWE. A právě 2. 2. bude Control: Ultimate Edition vydán s vylepšením pro novou generaci konzolí. Dá se tak říct, že v únoru Sony servíruje předplatitelům PS Plus dvě čerstvé novinky.

Control: Ultimate Edition pro novou generaci konzolí bude mít dva výkonnostní režimy. Mód výkonu zajistí 60 snímků za sekundu a mód grafiky 30 snímků za sekundu s ray-tracingem.

Třetí hrou zdarma je akční dobrodružství Concrete Genie s českým dabingem. V této hře si vezmete magický štětec a přivedete opuštěné město Denska zpět k životu svými malbami jako vynalézavý teenager Ash. Více v naší recenzi (úplně dole).

Nahoře se můžete podívat na záznam z dnešního State of Play, kde se mluvilo o Destruction AllStars.

Do 2. 2. 2021 je aktivní nabídka z ledna - Maneater pro PS5 a Greedfall a Shadow of the Tomb Raider pro PS4 a PS5.