Americké studio Bungie si na dnešní podvečer přichystalo živé vysílání, ve kterém odhalilo budoucnost Destiny 2. Fanoušci této sci-fi střílečky se mohou 22. 9. letošního roku těšit na expanzi Beyond Light. Vývojáři považují tohle rozšíření za zcela novou éru poté, co skončil příběh Strangera. Beyond Light se soustředí na zamrzlý měsíc Europa planety Jupiter a čelit budete Aramisovi, válečníkovi s dosud neviděnou silou, jež se zrodila ze starověké temnoty. Těšit se můžete i na Pyramidové lodě a novou třídu.

Luke Smith ještě potvrdil další dvě expanze. V příštím roce vyjde The Witch Queen a o rok později Lightfall, který ukončí tuhle novou éru Destiny 2. To ale není vše, dnes bude spuštěna v pořadí jedenáctá sezóna s názvem Season of Arrival. Příznivce jedničky pak potěší přidání obsahu z původního Destiny, včetně Strike misí The Devil’s Lair a Fallen S.A.B.E.R.

Destiny 2 dosud vyšlo na PC, PlayStation 4, Xbox One a Google Stadia. Přídavky budou vycházet současně na všechny platformy. Bungie také pracují na PlayStation 5 a Xbox Series X verzích hry. Na nové generaci konzolí od Sony a Microsoftu poběží Destiny 2 v rozlišení 4K při 60 snímcích za sekundu. Počítá se s kompatibilitou napříč generacemi pro hraní i nákupy. Pokud už tedy Destiny 2 na jedné z konzol vlastníte a přejdete na novou konzoli od stejného výrobce, nebudete si muset titul znovu kupovat a budete mít k dispozici veškerý zakoupený obsah.