Nová desková hra, založená na herní sérii Wolfenstein, se chystá na Kickstarter. Společnost Archon Studio, která za touto deskovkou stojí, ukazuje miniatury postav, které by v deskové hře měly být. 

Stejně jako ve videohrách budou hráči ovládat postavy z této franšízy, jako jsou BJ Blazkowicz, Anya Oliwa, Set Roth, Max Hass a Bombate, aby nakopali zadky zombie náckům a nakonec zničili Adlofa. 

Příběh se odehrává prostřednictvím deseti samostatných kooperačních misí, které můžete prožít jednotlivě, nebo jako jedno kompletní dobrodružství. Každý ze šesti hrdinů přichází se svými vlastními dovednostmi, kterými budete muset sundat devět různých nepřátel, několik mini bossů, a nakonec samotného Adolfa. 

Projektový manažer Michal Hartlinski serveru Polygon sdělil: “Jsme ve skutečnosti jedinou společností, kromě Games Workshopu, která je schopna vytvářet miniatury pro deskové hry a válečné hry z plastu v Evropě. Nikdo to nemůže udělat.”

Wolfenstein The Boardgame by měl svou kampaň na Kickstarteru zahájit někdy v tomto roce. Pro více informací či odběr novinek můžete sledovat oficiální stránky projektu. A co na to říkáte vy? Chtěli byste deskovou hru z tohoto světa?