O Marvel’s Midnight Sun toho zase tolik nevíme. O tom zajímavější je únik obsahující datum vydání, podrobnosti o předobjednávkách a další zajímavosti.

Taktická strategie se superhrdiny Marvelu od tvůrců XCOMu má na uniklém obalu Spider-Mana a Scarlet Witch, což naznačuje, že tyto postavy budeme moci mít v týmu. Připojit by se měly k dříve odhaleným hrdinům: Doctor Stranger, Magika, Iron Man, Wolverine, Ghost Rider, Blade, Captain America, Nico Minoru a Captain Marvel.

Na obálce legendární edice najdeme Lilith, hlavní antagonistku, která je obklopená démonickými verzemi Hulka, Venoma a Sabretootha. V oficiálních materiálech jsme dosud viděli pouze Sabretoothaa

Legendary Edition má zahrnout 23 skinů a Season Pass se čtyřmi dodatečnými balíčky, zatímco v levnější Enhanced Edition bude pět bonusových skinů hrdinů. Dodatečně dorazí nový plně hratelný hrdina, nové mise, noví nepřátelé a další nespecifikovaný obsah.

Enhanced Edition zahrne prémiové skiny: Captain America (Future Soldier), Captain Marvel (Mar-Vell), Magik (Phoenix 5), Nico Minoru (Sister Grimm) a Wolverine (X-Force).

Legendary Edition zahrne prémiové skiny: Captain America (Future Soldier), Captain America (Captain of the Guard), Captain Marvel (Mar-Vell), Captain Marvel (Medieval Marvel), Magik (Phoenix 5), Magik (New Mutant), Nico Minoru (Sister Grimm), Nico Minoru (Shadow Witch), Wolverine (X-Force), Wolverine (Cowboy Logan), Blade (Demon Hunter), Blade (Blade 1602), Iron Man (Iron Knight), Iron Man (Bleeding Edge), Ghost Rider (Spirit of Vengeance), Ghost Rider (Death Knight), Doctor Strange (Strange Future Supreme), Scarlet Witch (Boss Witch), Scarlet Witch (Fallen SW), Spider-Man (Symbiote), Spider-Man (Demon) a dva dodatečné skiny pro neoznámeného hrdinu.

Co se data vydání týče, tak se prý dočkáme 6. 10. letošního roku ve verzích pro PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.