Kombinace kamionového simulátoru a survivalu zní zajímavě. Na Alaskan Truck Simulator jsme lákání už dlouho a konečně si můžeme hru vyzkoušet. Na Steamu je totiž k dispozici demoverze, abyste si o projektu mohli udělat lepší představu. Vypadá to, že ke stažení bude pouze do 20. 6. 2022.

Demo máme brát jako playtest, vývojáři chtějí od hráčů získat zpětnou vazbu, která jim umožní projekt vylepšit. Tak pokud se zapojíte, nebude od věci pak vyplnit dotazník.

Na nedávné Future Game Show došlo také na nový trailer a potvrzení o vydání ve čtvrtém čtvrtletí letošního roku na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S a Xbox One. PC verze bude nejen na Steamu, ale také na GOG.com a Epic Games Store.

Co se týče systémových požadavků, tak minimálně byste měli mít Windows 10 (64-bit), Intel Core i7-6700, 16 GB RAM, GeForce GTX 1060 a 15 GB volného místa na disku.

O ČEM JE ALASKAN TRUCK SIMULATOR?

Jako řidič kamionu budete muset čelit nepředvídatelnému počasí na Aljašce a udržet svůj náklad, velkou soupravu i sebe v bezpečí v nebezpečných podmínkách. Pokud se vám podaří úspěšně doručit náklad, získáte peníze na vylepšení svého kamionu, pokud jej nebo náklad poškodíte, můžete přijít o peníze a čelit velkým dluhům.

Kromě údržby kamionu se budete muset starat také o sebe, což znamená, že se na cestách budete muset najíst a vyspat. Cestou můžete prozkoumávat mapu, nacházet nové trasy, odhalovat záhady, upravovat svůj kamion pomocí nátěrů a kochat se krajinou.