Máme tady pokračování kladně hodnoceného sci-fi thrilleru Deliver Us the Moon z roku 2019. Ve dvojce se přesunete z povrchu Měsíce o deset let dopředu a na Mars.

Než se vrhneme na detaily. Připomeňme, že na Měsíci jste uskutečnili poslední pokus o záchranu lidstva, hlavní děj se odehrávat kolem Země, kde byly zcela vyčerpány její přírodní zdroje, což lidstvo nutí k dalšímu průzkumu.

Deliver Us Mars zachovává atmosféru sci-fi logické adventury svého předchůdce, stejně tak napínavé okamžiky. Zároveň má učinit výrazný krok vpřed, co se týče příběhu a hratelnosti.

„Prozkoumejte nové hranice v napínavé misi, ve které jde o život, a získejte zpět koloniální lodě ARK, které ukradla záhadná organizace Outward,“ lákají tvůrci.

„Deset let po misi Fortuna je lidstvo na prahu vyhynutí více než kdy předtím. Po záhadném tísňovém volání z Marsu se připojte k lodi Zephyr a její posádce, která se vydává na rudou planetu a snaží se zachránit lodě kolonie ARK, které ukradla záhadná organizace Outward, a spolu s nimi zajistit přežití lidské rasy.“

„Vydejte se ze Země na povrch Marsu a překonejte jeho drsný a nelítostný terén, abyste objevili tajemství organizace Outward. Použijte mozek i sílu a překonejte tak psychické i fyzické výzvy, najděte kolonii ARK a odhalte motivaci těch, kteří stojí za tísňovým voláním, které vás sem přivedlo.“

„Zažijte vysoce propracovaný a poutavý příběh plný zajímavého herního obsahu. Každý okamžik je pečlivě propracovaný a přináší příběh plný napětí a emocí spolu s hudbou oceňovaného skladatele Sandera Van Zantena, nejmodernějším snímáním pohybu, úžasnou grafikou a stíny a odrazy v reálném čase, které zajišťuje Unreal Engine.“

Deliver Us Mars nemá stanovené datum vydání. Ve vývoji je pro PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One. PC verze bude dostupná na Steamu a Epic Games Store.