Tak se přece jen dočkáme. Původně mělo Dead Island 2 vyjít v roce 2015. Od té doby si ale pokračování úspěšné a zábavné zombie akce prošlo vývojovým peklem a vystřídalo několik studií. Teď tým z Dambuster Studios hru dokončil a společnost Deep Silver dokonce uvede Dead Island 2 na trh o týden dříve.

Dead Island 2 nebude mít premiéru 28. 4. 2023, nýbrž 21. 4. 2023. Zahrát si budete moci na PC (Epic Games Store) a posledních dvou generací konzolí PlayStation a Xbox. Počítat můžete s českými titulky.

„Smrtící virus se šíří po Los Angeles a mění jeho obyvatele ve žravé zombie. Město je v karanténě a armáda ustoupila. Jste pokousaní, nakažení, ale víc než jen imunní a učíte se využívat svou vnitřní zombii,“ uvádí tisková zpráva.

„Budoucnost LA (a lidstva) držíte v rukou pouze vy a hrstka dalších vychloubačných kreténů, kteří jsou vůči tomuto patogenu náhodou odolní. Zatímco budete odhalovat pravdu za epidemií, zjistíte, kdo – nebo co – jste zač. Přežijte, vyvíjejte se, zachraňte svět – prostě další den v LA!“