Pokud nemáte rádi dlouhé hry a nastavování kaše, tak by vám měla vyhovovat zombie akce Dead Island 2. Ta navzdory otevřenému světu zasazeného do Los Angeles nabídne herní dobu kolem 20 hodin. Alespoň takto odhaduje hlavní příběh s několika vedlejšími misemi a dalšími aktivitami umělecký ředitel Adam Olsson v rozhovoru pro WCCF Tech.

Samozřejmě tady bude spousta dalšího obsahu, který fanoušky zabaví na mnohem více. Hlavní příběh ale bude možné dohrát za 20 hodin. To je zhruba o 4 hodiny méně než konkurenční Dying Light 2 od Techlandu. Otázkou zůstává, kolik vedlejšího obsahu bude Dead Island 2 mít, protože Dying Light 2 má šílené množství obsahu. Abyste vše prozkoumali a splnili, tak je to více než 96 hodin.

Dead Island 2 má kooperativní režim, sběratelské předměty a možnost hrát za další postavy. To vše by mělo celkovou herní dobu také výrazně natáhnout.

DESET ZPŮSOBŮ, JAK ZABÍT ZOMBIE

 Server IGN využil možnost zahrát si preview verzi (naše dojmy) a připravil video, v němž ukazuje deset způsobů, jak zabít zombie. Hra nabízí velkou svobodu v tom, jak se pokusíte protivníky likvidovat. K dispozici budete mít spoustu nástrojů a zbraní.

Dead Island 2 vyjde 21. 4. 2023 na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One. Ve hře budou české titulky.