Hra, kterou máme spojenou s prášky, jenž vám instantně vytvoří váš vysněný veselý svět, se objeví na E3 v celé své kráse. Víme to s jistotou. Doteď byla hra ve fázi předběžného přístupu, a tak už jsme si mohli vychutnat velkou část hry ještě před finálním vydáním. Příběh je zasazený někdy kolem roku 1960 v Anglii, kde hrajete za člověka, taktéž označovaného jako „Downer“, který odmítá brát drogu radosti, jak jí všichni s chutí říkají. Vaším úkolem je přežít v prostředí plném lidí závislých na této droze, kteří ne vždy přijímají downery s otevřenou náručí.

Co nám tedy představí na E3? Hru s pokaždé trochu jinak generovaným městem. Ptáte se proč a jak to bude fungovat? Pokaždé, kdy ve hře zemřete, se totiž město změní, a vy tak nemůžete spoléhat na znalosti ulic. Obyvatelé městečka si vás také budou hlídat. Pokud se budete chovat jinak, než by bylo zvykem pod vlivem „radosti“, tak vás mohou odhalit a zavolat strážníky.

Hlavním cílem hry se zdá být hlavně přežít a v žádném případě nebrat drogu radosti. Co když je to ale to, co budete muset do určité míry stejně udělat? Vaše postava totiž bude muset jíst jídlo s drogou v něm, aby přežila. Nic se ale nesmí přehánět, a tak pokud ho sníte příliš moc, předávkujete se.

Hra bude dostupná pro Xbox One, PC a PS4 již brzy. Zaujal vás už předběžný přístup, nebo si ještě počkáte na E3? Určitě se vyjádřete dole v komentářích. A pokud vás hra zaujala a zatím jste o ní nic neslyšeli, můžete se podívat i na náš starší liveplay.