České studio SCS Software oznámilo datum vydání chystaného rozšíření mapy hry American Truck Simulator o Colorado. Do nového amerického státu se řidiči kamionu budou moci podívat již ve čtvrtek 12. 11. letošního roku.

S vydáním Colorada mají vývojáři v plánu přinést speciální herní události v rámci World of Trucks. Podrobnosti budou zveřejněny později. SCS Software potěšili také majitele dodatečného balíčku Special Transport. Ti se mohou těšit na tři nové trasy: Z letiště v Denveru do Grand Junction, ze Sterlingu do Colorado Springs a z Denver Train Depot do zlatého dolu poblíž Colorado Springs. Každá cesta obsahuje specifické výzvy. Je nutné se řídit GPS a dodržovat rychlostní limity.

Přečtěte si také: Vylepšené město Calais a další novinky v Euro Truck Simulatoru 2

V rozšíření Colorado na hráče čeká divočina, pohoří i velká metropole v podobě Denveru. Cestovat budete přes Skalisté hory a hluboké kaňony. Budete součástí průmyslového odvětví v podobě zemědělství a zlatého dolu a doručovat náklady z mezinárodního letiště v Denveru.

Rozšíření o Colorado by se mělo prodávat za standardních 11,99 euro.

American Truck Simulator vyšel 2. února/februára 2016 a je dostupný na počítačích stejně jako oblíbený Euro Truck Simulator 2.