Dobré ráno. Pohodlně se usaďte a vychutnejte si při snídani, cestě do práce nebo kdykoli jindy naši pravidelnou rubriku Stručně. Každé všední ráno (ve výjimečných případech později) vám přinášíme to nejzajímavější z herního světa.

- Brzy nás čeká další pohled do světa Cyberpunku 2077. Už za týden, 18. 9. v 18:00 našeho času, nás čeká třetí epizoda Night City Wire. Vidět tentokrát máme více ze samotného města Night City včetně jeho gangů a ukázku tvorby hudby.

- O několik dní později, konkrétně 24. 9. v 15:00 našeho času, proběhne speciální event v rámci letošní Tokyo Game Show. Společnost Square Enix si pro nás přichystala akci s jednoduchým názvem NieR Tokyo Game Show 2020 Special Programming: The 'We Have a Decent Amount of New Info' Special, kde se máme dozvědět nové detaily o Nier Replicant ver.1.22474487139... Jo, tady to někdo s těmi jmény vážně umí.

- Společnost Nvidia během včerejšího odpoledne zveřejnila video, kde oficiálně rozbaluje nadcházející grafickou kartu RTX 3080. Samotná krabice ani obsah balení nikoho ze židle nevytrhne, ale dostaneme trochu lepší pohled na celou kartu jako takovou.

- Do Borderlands 3 vyšel nový doplňek s názvem Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck. To se odehrává ve zničeném vědomí fanouškům známého Kriega. Oficiální tisková zpráva slibuje mj. i „cestu mnoha dementními pohledy skrze Kriegovu psychiku, kde je vše možné a pravděpodobně to bude násilné.

Přečtěte si také: Legendární klasika se vrací. Oznámen remake Prince of Persia

- Ubisoft do Rainbow Six Siege oficiálně vydal operaci Shadow Legacy, jejíž součástí je nástup Sama Fishera jako hratelného operátora. Vydání oslavuje kvalitně zpracovaným filmečkem.

- A o Rainbow Six Siege ještě jednou. Formálně také byly oznámeny verze pro novou generaci konzolí. Ubisoft se zavázal, že do konce roku přinese vylepšenou verzi Siege, která na PlayStationu 5 a Xbox Series X/S poběží ve 4K při 120 snímcích za vteřinu. Upgrade bude zdarma.

- Na včerejším Ubisoft Forward také došlo k oznámení nového časově limitovaného módu do battle royale střílečky Hyper Scape. Turbo Mode vám dá všechnu výbavu na maximální úrovni, sektory na mapě se budou hroutit rychleji a regenerace zdraví bude rychlejší. Dokážete v takovém chaosu vyhrát?

- 4,7 GB. Tolik bude zabírat Super Mario 3D All-Stars, kolekce her Super Mario 64, Super Mario Sunshine a Super Mario Galaxy.

- Jeden z dalších launch titulů pro novou generaci Xboxu, na který se můžeme těšit, je zajímavě vypadající The Falconeer. Ten vyjde na Xbox One, Xbox Series X/S a PC 10. 11.

Přečtěte si také: Immortals: Fenyx Rising - Exkluzivní preview

- RPG Wasteland 3 je velký úspěch, jak dokazuje trailer vyzdvihující řadu hodnocení spousty webů. Na Metacritic si hra drží krásné hodnocení 86 od kritiků a 7,8 od hráčů. Měli jste možnost si hru už zahrát?

- Druhá sezóna Fall Guys se už blíží. Vydavatel Devolver Digital na Twitteru zveřejnil krátkou ukázku jedné z nových miniher. Vypadá to na nervydrásající šílenost.

- Včerejší oznámení remaku Prince of Persia: The Sands of Time určitě překvapilo a snad i potěšilo. Vypadá to ale, že o hře přeci jenom ještě nevíme všechno. Obchod GameStop totiž začal nabízet verzi pro Nintendo Switch, která nebyla oficiálně oznámená, s datem vydání 31. 3. 2021. Šlo jenom o omyl? Verze pro Switch už v nabídce není.