V polovině měsíce jsme vás informovali o názoru Daniela Vávry na Cyberpunk 2077. Známý tvůrce první Mafie a Kingdom Come: Deliverance očekávané akční RPG dohrál a označil ho za mistrovské dílo. Zároveň přiznal, že na začátku byl zmatek a dokázal by si úvod hry představit lépe zpracovaný.

Nyní se Vávra pochlubil, že Cyberpunk 2077 dohrál podruhé. Opět na počítači a hře na druhý průchod věnoval 60 hodin s tím, že po prvním hotfixu mu titul párkrát crashnul, od hotfixu 1.02 ani jednou.

Vávra současně se svými názory připomíná to negativní, co se o Cyberpunku 2077 na internetu píše. Kupříkladu posledních 15 hodin jezdil po městě a narážel na jeden úkol v obřích lokalitách za druhým, což podle něj vyvrací stížnosti na prázdné Night City.

„Vizuálně je to naprosto orgastický. Množství práce, které na to padlo, je neuvěřitelné a ta práce je naprosto špičková. Jen na reklamy ve hře měly speciální tým a je to vidět,“ píše Vávra na Facebooku a hodnotí Cyberpunk 2077 známkou 9/10. Když patche vše odladí, zvýší se hodnocení na 10/10. Assassin's Creed Valhalla je proti tomu naprostá sračka - 2/10,“ dodává.

Vávra je u Cyberpunku 2077 nadšen z několika konců a vztahů. Obojí může skončit různě.

„Je zcela bizarní, jak se dnešní "rozdělení" společnosti a hysterický kokotismus přenesl i do hodnocení hry. Jsem přesvědčen, že 90 % lidí, co na internetu ječí, že to nejde hrát, to nehrálo. Jen koukají na Youtube na clickbait videa a radují se, že můžou něco hejtovat,“ myslí si Vávra své. V porovnání s jakoukoliv hrou od Bethesdy je to naprosto optimalizované veledílo. A to ani nemyslím Fallout 76. Skyrim, Oblivion i ostatní Fallouty byly mnohem zabugovanější a hlavně horší hry zcela ve všech ohledech. Prostě další fascinující ukázka dnešní naprosté virtuální reality, která nemá nic společného s tím, co se ve skutečnosti stalo, ale všichni tomu věří,“ všímá si Vávra a opět naráží na Skyrim, který v minulosti často kritizoval.

Na Twitteru navíc doplnil, že Cyberpunk 2077 je lepší než Red Dead Redemption 2. Osobně měl raději první díl.

Jak se líbí Cyberpunk 2077 vám?