Pro fanoušky, kteří bedlivě sledují novinky, nejde o žádné velké překvapení. Po státu Colorado, který nedávno vyšel, tvůrci naznačili Wyoming v teaseru. Stát proslavený bizony (má ho dokonce na vlajce) rozšíří severní část mapy. Zajímavé je, že na severu bude chybět už jen Montana. Uvidíme, zda právě tam povedou další kroky virtuálních kamioňáků.

Zpět k Wyomingu. Jde o jeden z nejméně obydlených států USA, ale to neznamená, že je ochuzen o některé z velkolepých míst. Ve Wyomingu najdeme jedny z nejkrásnějších národních parků v zemi, černobílé soutěsky, horské prameny nebo historická prérijní města.

Přečtěte si také: Euro Truck Simulator 2 a American Truck Simulator dostanou lepší nasvícení

Něco z toho můžete vidět i na screenshotech z vývojové verze. V současné době neznáme datum vydání, jisté je, že Wyoming bude dostupný někdy v roce 2021. Pokud hodlají v SCS Software dodržet dřívější plány, tak by ročně měly vyjít dvě rozšíření mapy. Wyoming by tak měl být v první polovině nadcházejícího roku.

Kvůli koronaviru a práci z domova, která zpomalila vývoj všech projektů, byli v SCS Software nuceni odložit příchod velké aktualizace s novým systémem nasvícení. Ten měl v Euro Truck Simulatoru 2 debutovat koncem letošního roku v rámci rozšíření Iberia. Pyrenejský poloostrov byl ale odložen na rok 2021. Nového systému nasvícení s lepší a realističtější grafickou se dočká i American Truck Simulator.