V dohledné době žádný nový Hitman nebude. Studio IO Interactive bude experimentovat a rozvíjet své nápady v rámci Hitman World of Assassination (sjednocená trilogie s novým režimem Freelancer), ale na úplně nové dobrodružství Agenta 47 si počkáme déle. Přednost totiž dostal James Bond ve velkém projektu s licencí 007.

Neoznámený projekt 007 popsal kreativní ředitel Christian Elverdam v rozhovoru s britským Eurogamerem jako další agentskou fantasy hru. Slíbil, že se k milovanému Agentovi 47 vrátí. Zůstává srdcem společnosti.

Před měsícem jsme se dozvěděli ještě o jednom projektu. V IO Interactive vzniká online fantasy RPG, které se bude postupně rozšiřovat a má bavit hráče po mnoho dalších let.

O velkých ambicích původem dánské firmy svědčí otevření nového studia v Istanbulu. Turecká pobočka byla založena jako centrum pro vývoj AAA her v regionu a vytváření jedinečných herních zážitků pro hráče po celém světě.

„Náš tým v Istanbulu bude hrát významnou roli v naší ambiciózní produkci: Project 007, Project Fantasy a Hitman,“ uvedla společnost, která rozšířila svá studia na čtyři. Sídlo firmy je v dánském Copenhagenu a působí ve Švédsku (Malmö) a Španělsku (Barcelona).